Caro-line: Logo

Bestelinformatie Caro-line

Op deze pagina vind je de bestelinformatie van Caro-line.

Levertijd

Wanneer je een bestelling plaatst, maakt en verstuurt Caro-line deze binnen 6 werkdagen. Als ik de bestelling verstuur, ontvang je een mail met daarin een foto van het product en de factuur.

Verzenden

Caro-line verstuurt alle pakketten via PostNL. Meestal bezorgt PostNL het brievenbuspakket of het grotere pakket op de volgende dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Bij een groter pakket, ontvang je een “track and track code”. Hiermee kun je het pakket volgen tot aan de deur. De verzendkosten vind je in het winkelwagentje van je bestelling.

Retourneren

Caro-line maakt de artikelen speciaal voor jou. Daarom kun je de artikelen niet retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Natuurlijk zal Caro-line door haar gemaakte fouten altijd proberen te herstellen.

Speciale bestellingen (zoals geboortekaartjes)

Als je een speciale bestelling wilt laten maken, kunt je dat het beste via mail doen. Je kunt dan direct het bestand (b.v. geboortekaartje) meesturen. Caro-line kijkt dan zo snel mogelijk of zij het verzoek kan uitvoeren. Je ontvangt binnen enkele dagen een voorbeeld per mail. Je kunt dan zien hoe het borduursel ongeveer gaat worden en wat de kosten zijn. Na je goedkeuring, ontvang je een factuur. Zodra Caro-line de betaling ziet, verzendt zij de bestelde artikelen binnen 5 werkdagen.

Caro-line heeft de borduursels en figuurtjes op deze site zelf ontworpen. Ze mogen dan ook niet zonder toestemming worden gebruikt.

Privacy

Caro-line’s privacybeleid staat beschreven op deze pagina.

Algemene Voorwaarden

Caro-line’s algemene voorwaarden staan beschreven op deze pagina.