Kraamcadeau van een Geboortekaartje met Borduursel

Papa en mama hebben het allermooiste geboortekaartje uitgezocht dat ze konden vinden. Hoe leuk is het dan om een kraamcadeau met het geboortekaartje erop geborduurde te geven?

  • Geborduurd Kraamcadeau van een Geboortekaartje 4
    Geborduurd Kraamcadeau van een Geboortekaartje

Een super origineel kraamcadeau van een geboortekaartje

Je ontvangt een geboortekaartje van iemand. Dan weet je natuurlijk dat de ouders dat het allerleukste geboortekaartje vinden. Het is dan extra leuk en persoonlijk wanneer je een kraamcadeautje geeft (of krijgt) in de stijl van het geboortekaartje. De badcape met naam is al jaren een echte topper. Hij is er in heel veel kleuren, dus grote kans dat er een kleur bijzit die bij het geboortekaartje past. Ditzelfde geldt voor de kraampakketten. Ook het koffertje is heel leuk om op deze manier te personaliseren. Wanneer je in het koffertje nog een aantal leuke cadeautjes doet, heb je helemaal een geweldig kraamcadeau. Hierboven zie je wat voorbeelden van borduursels die Caro-line op speciaal verzoek heeft gemaakt. Dit is slechts een hele kleine selectie.

Er is heel  veel mogelijk

Je kunt bijvoorbeeld ook kleuren aanpassen van een figuurtje van de website. Op die manier kun je ervoor zorgen dat het kraamcadeau lijkt op het geboortekaartje. En heel erg mooi past in de babykamer. Ook dan maak je het net weer iets persoonlijker. Misschien wil je wel een andere tekst of een ander lettertype onder het figuurtje geborduurd hebben. Dat kan allemaal. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact op! Ik vind het altijd leuk om hierover mee te denken zodat het echt een kraamcadeau op maat wordt.

Het aanleveren van het geboortekaartje

Het mooiste is het natuurlijk wanneer je het geboortekaartje voor het kraamcadeau kunt opsturen of afgeven (in Best). Dan kan ik goed de kleuren en details zien. Het is ook mogelijk om een goede scan of een foto van het geboortekaartje te mailen. Ik kijk dan zo snel mogelijk of ik het verzoek kan uitvoeren. Je ontvangt binnen enkele dagen een voorbeeld van het borduursel per mail. Je kunt dan zien hoe het borduursel van het kraamcadeau ongeveer gaat worden. Ik geef dan gelijk door wat de kosten zijn. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. Na je goedkeuring, ontvang je een factuur. Zodra ik de betaling zie, verzend ik het bestelde kraamcadeau binnen 5 werkdagen. Mocht je het kraamcadeau vóór een bepaalde datum nodig hebben, mag je mij dit altijd laten weten. Daar zal ik dan rekening mee houden.

Een leuk ingepakt kraamcadeau

Wanneer het op maat gemaakte kraamcadeau helemaal klaar is, pak ik het leuk voor je in. Een doorzichtige verpakking met mooi lint en een kaartje erbij. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven.