Over Caro-line

Caro-line al sinds 2000

Al in 2000 ben ik begonnen met de webshop Caro-line. In dat jaar kreeg ik het idee om te starten met een webshop vol babyartikelen met daarop zelf ontworpen geborduurde figuurtjes en de naam van het kindje er onder. Unieke kraamcadeautjes dus!

Caro-line al sinds 2000

Het ontwerp

Het begint natuurlijk allemaal met een ontwerp. Op de computer ontwerp ik alle figuurtjes. Deze worden dan omgezet naar borduurpatronen. Wanneer dat allemaal zorgvuldig is gedaan, kan het proefborduren beginnen. Kijken of de kleuren mooi overkomen, details aanpassen en beslissen op welke kleuren, welk borduursel past.

Voorbeeld Ontwerp Borduursel Caro-line

Het borduren

Borduren doe ik op de Brother Pr 100e. Een fijne 10-naalds borduurmachine die garant staat voor een mooie kwaliteit borduursels. Ik werk vanuit mijn eigen atelier in Best (Noord-Brabant). Hier woon ik met mijn man, twee meiden en een eigenwijze Beagle.

Borduurmachine Caro-line

Ikke

Ik ben dus Caroline Laarakker (oftewel Caro-line). Van huis uit ben ik styliste van baby- en kinderkleding met een passie voor het ontwerpen van prints en borduursels. Na het ontwerpen voor verschillende bedrijven als freelancer, ben ik mij helemaal gaan toeleggen op de website Caro-line. Dit werk is zo ontzettend leuk en afwisselend. Het is bijvoorbeeld heel leuk om mee te denken met de klant over kleuren, lettertypes of zelfs het ontwerpen van een speciaal figuurtje. Als er dus vragen of suggesties zijn hoor ik het graag via een mailtje naar info@caro-line.nl.

Caroline Laarakker Caro-line